Et aujourd'hui, nous étions invités à déjeuner chez Tonton Jean-Claude à Pantin. Un repas gargantuesque avec gigot de chevreuil (de ses "terres limousines") avec purée de butternut et potimarron du jardin de Cussac et une mijotée de cèpes délicieuse. Et après le fromage, nous avons mangé une galette à 3! C'est Jean-Claude qui a eu la fève, mais Gaëtan a quand même été couronné après sa sieste (d'où sa tenue sur la photo!).
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Jan16 - 365 (16) - Peeling and chopping a potimarron (soup for us and purée for Gaëtan)
Daily gratitude: Hand cream
My current brand is Neutrogena and it's almost empty. For the last 2 years my hands have been really dry and itchy and only a good hydrating hand cream make things easier. I don't know what I would do without it during the winter months.
Jan 17 - 365 (17) - Former Great Mills of Pantin: old meet new on the Ourcq canal
Daily gratitude: Living in a safe place
After listening to devastating reports (and trying not to watch too many images) on Haïti all week long, I am so very grateful to live in a safe place: no earthquakes, no tsunamis, no tornadoes, no floods... I am grateful not to live in fear of such events and pray for people who do.
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